Big Bad Wolf – puhalla pikkuporsaiden talot kumoon ja voita jättipotti

Big Bad Wolf – slotin teema on meille kaikille tuttu lapsuuden rakkaasta sadusta. Pelin teema pohjautuu legendaariseen Sepe Susi sarjakuvaan, jossa ilkeä susi jahtaa kolmea porsasta. Kolme pientä porsasta Veli Huilu, Veli Viulu ja Veli Ponteva on veljeskolmikko, joka asuu satumetsässä. Ensimmäinen elokuva tästä legendaarisesta sadusta on ilmestynyt vuonna 1933 jolloin Walt Disney lukaisi menestyksekkään lyhytelokuvan. Isolle pahalle sudelle tulee nälkä ja hän lähtee jahtaamaan pieniä porsaita. Sepe susi puhaltaa Veli Huilun olkitalon ja Veli Viulun risumajan nuriin. Veljekset pakenevat suojaan Veli Pontevan luo, joka on rakentanut tukevarakenteisen tiilitalon. Iso paha susi tulee vihaiseksi ja yrittää kaikkensa saadakseen herkullisen välipalan itselleen. Auta Sepe Sutta tehtävässään Big Bad Wolf –hedelmäpelissä. Lisää ilmaisia kolikkopelejä sekä ilmaiskierroksia näet Suomiautomaatit.com -sivustolta.

Big Bad Wolf – kolikkopelin grafiikka ja ominaisuudet

Pelin valmistajana toimii ruotsalainen Quickspin, joka on upottanut peliin mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia. Yksi näistä on Swooping reels – toiminto, joka antaa lisää ylimääräisiä kierroksia ilmaiskierroksilla. Toinen kolikkopelin todellinen helmi on ilmaiskierros-bonuspeli, jossa pelaajan täytyy auttaa Sepe Sutta kaatamaan kolmen pienen porsaan taloja ja tällä tavalla pääsemään jättivoitoille.

Tässä slotissa on 5 kiekkoa ja 25 panoslinjaa. Voit valita panoksen hyvin helposti vain yhden painikkeen napsautuksella. Valitse aluksi pelipanos ja aloita sen jälkeen pelikierros. Panoksen koko vaihtelee 0,25 eurosta aina 250 euroon saakka, joten voit itse vaikuttaa, kuinka suurella panoksella lähdet liikenteeseen. Tätä slottia voit pelata myös leikkirahalla kuten jotkut tekee erityisesti alussa, jotta pääset tutustumaan peliin ennen kuin astut tositoimiin. Voit harjoitella rauhassa ja tutustua pelin ominaisuuksiin ennen kuin laitat senttiäkään rahaa pelikoneeseen. Pelihetkesi tulee varmasti olemaan nautinnollinen sillä Quickspin lupaa Big Bad Wolf – slotissa huippuluokkaista grafiikkaa. Äänimaailma on onnistunut vaikkakin taustamusiikki puuttuu kokonaan.

Big Bad Wolf – slotti yllättää positiivisesti erikoisomaisuuksillaan. Kerroimme jo aikaisemmin Swooping reels – erikoisominaisuudesta, mutta yllätykset eivät todellakaan lopu tähän. Yleisin Wild – symboli slotissa on ampiaispesä, jonka voi yhdistää kaikkien symboleiden kanssa. Jos sinua onnistaa pelissä ja saat 3 Sepe Sutta ruudullesi, aktivoituu ilmaiskierrostila ja pääset kokeilemaan onneasi slotissa. Saat tällä toiminnolla 10 ilmaiskierrosta ja voit voittaa myöhemmin lisää. Yritä saada 3 kuu – symbolia ruudulle ja voit voittaa hienoja bonusvoittoja sekä ansaita lisää ilmaiskierroksia. Huomaa, että Big Bad Wolf –kolikkopeli ei ole progressiivinen, mutta tästäkin huolimatta voit päästä todella hyville voitoille.