Vastuullinen kuluttaminen: kuinka otamme jatkuvasti jälkipolvilta lainaa

Vastuullisuus, juuri tänään, on suositumpi sana kuin koskaan. Samalla se on sisällöttömämpi kuin koskaan. Jokainen politiikko, kaikki Punavuoren kahviloissa notkuvat kolmekymppiset äidit, jopa maatilan isännät Koskella – kaikki he peräänkuuluttavat vastuullisuutta, aina muilta kuin itseltään.

Laina on laina, positiivinen, myönteinen ja kauniisti suussa sinfoniaa soittava sana. Laina on lainaa aina ennen sen saamista, kun vastikkeettoman rahan helmeilevä odotus nostattaa tunnelmaa ja saa suupielet vienoon hymynkareeseen, unelmat liitoon, tulevaisuudenuskon valaessa itseään lainan saajan selkärankaan.

Velaksi laina muuttuu heti otettaessa, kun odottamisen riemu laukeaa ja uloslaskun nytkähdys on jo tapahtunut. Velka, tuo murskaava termi, syntiä, kieltoa ja kostoa uhkuva sana.

Me otamme lainaa jälkipolviltamme, elämällä vastuuttomasti, nauttimalla hedonistisesti ja huomisesta piittaamatta. Kuin hullu viheltelemme pimeässä, vaikka eläinlajit kuolevat, nurmimättäät muuttuvat öljystä mustiksi, lapsillamme ei ole enää toivoa eläkkeeseen.

Tulevat sukulaisemme ovat kuitenkin voittajan asemassa, kun verrataan siihen globaaliin köyhälistöön, joka porsasteluamme ja länsimaisia, suoranaisia orgioitamme selkänahastaan rahoittaa. Väkivalta, köyhyys, nälänhätä ovat se hinta, jonka kansainväliset orjat halpamaissa maksavat meidän muovilaukuistamme, halvoista katkaravuistamme ja valmiiksi kuoritusta ananaksesta.

Tervetuloa lukemaan tätä blogia.http://www.atzimbalandscaping.com
Protein and Sub-Cellular Function
パソコンデスク 幅140 奥行51 高さ149.5cm 書棚付き ブラウンBR ホワイトWH PCデスク 机 PC机 パソコン机 日本製 国産 オフィステーブル オフィス机 オフィスデスク つくえ ツ
シャネル チェーンボウリングバッグ A50556 エナメル ブラック シルバー金具 シンプル 高級感 おしゃれ【中古】
5043510 ペットプロ くいしんぼ すなぎも スティックジャーキー 3本入×200袋  【ab-1026516】
アクリル コンディメントスタンド 2段6穴 B30-1【代引き不可】【フードバー サラダバー】【バイキング ビュッフェ】【バンケットウェア】【盛器 大皿】【スタンド】【飾り台】【業務用】
【アルミ建具】【YKKap】アルミフレーム 洋風 ラフォレスタ 「スクリーンパーティション」 引分け戸 Cタイプ W3247mm×H2033mm[32420] インテリア建材 室内引分け戸 引分け戸
Ermenegildo Zegna / エルメネジルド ゼニア【メンズ】 【セットアップ・スーツ】【サイズ:46/46(M位)】【中古】
【業務用】【 ハンドルなし3段 6-3-B-2M-7-L 】 【 業務用厨房機器 カタログ掲載 プロ仕様 】
ルームエアコンRXシリーズ おもに10畳用 2017年モデル S28UTRXS-Wエアコン 10畳 ルームエアコン 家庭用 うるるとさらら 季節家電 ダイキン(DAIKIN) 【TD】 【代引不可】◆